02/08/2019

Yurttaşlara sağlık hizmetleri devam ediyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı, kent genelinde sağlık hizmeti sunarak yurttaşların hastaneye nakillerini sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı, maddi durumu olmayan ve hastanelere gidemeyen yurttaşlara yönelik tansiyon, şeker ölçümü, pansuman, enjeksiyon, serum takma gibi lokal muayene hizmeti veriyor. Şuana kadar 532 yurttaşın sağlık hizmetinde faydalandığı uygulama kapsamında yurttaşlara büyük kolaylıklar sağlanmakta.

Daire Başkanlığına bağlı tam donanımla ambulans ile kent genelindeki, yaşlı ve hasta yurttaşların, hastaneye ulaşımları sağlanıyor. Şu ana kadar ambulans ile evden hastaneye, hastaneden eve 129 yurttaşa nakil hizmeti verildi.