12/06/2019

İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıtımı başladı

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımları başladı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca sosyal inceleme neticesinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımı başladı.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, sosyal belediyecilik kapsamında ihtiyaç sahibi yurttaşların yanında olmaya devam ediyor. Engelli, yaşlı, bakıma muhtaç ve 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını gidererek sosyal belediyeciliği hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kentte ihtiyaç sahiplerini tespit etmeye devam ediyor.

Ekipler, sosyal inceleme neticesinde tespit ettikleri aileleri ziyaret ederek içerisinde makarna, bulgur, nohut, yağ, şeker, çay, pirinç, zeytin, salça, mercimek, kuru fasulye ve kahvaltılık gibi temel ihtiyaçların bulunduğu gıda kolilerini kendilerine takdim ediyor. Ekipler, ihtiyaç sahibi ailelerin varsa başka sorunlarını not alarak yetkili birimlere iletiyor.