22/01/2019

İçişleri Bakanı Soylu, Büyükşehir Belediye Gençlik Merkezini gezdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman ve beraberindekiler, Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Adına çıkarılan Gençlik Merkezi kartı ile merkeze giriş yaptıktan sonra Bakan Soylu, gençler tarafından karşılandı. Kayıt biriminde son kayıt sayısı hakkında görevlilerden bilgi aldı. Müzik, resim, yabancı dil, atölyeleri ile Gençlik Radyo ve YKS kurslarını gezdi.

Konferans salonunda gençlerle bir araya gelen Bakan Soylu, Gençlik Merkezini çok beğendiğini ve gençlere buradan faydalanma tavsiyesinde bulundu. Soylu, tavsiyelerde bulunduktan sonra Mardin'in bir arada yaşam kültürünün en güzel örneklerden olduğunu aktardı.

Soylu şunları söyledi: “Bu topraklar medeniyetlerin doğumhanesi ve beşiği. Bu coğrafya iki şeyi kaldırmaz. Biri zayıflığı, ikincisi de tembelliği. Onun için çok çalışmak zorundayız. Size çok itimat ediyor ve güveniyoruz. Özünüzü keşfedin."

Bakan Soylu, Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, kütüphaneyi gezdikten sonra fotoğraf çektirdi.

Gençlerle toplu fotoğraf çeken Bakan Soylu, daha sonra Gençlik merkezinden ayrıldı.