01/08/2019

Eşbaşkan Türk, Kızıltepe’de asfaltlama çalışmalarını denetledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk, Kızıltepe ilçesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını denetleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk, Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Nilüfer Elik Yılmaz ve Zeyni İpek ile birlikte, asfaltlama öncesi Mardin, Urfa ve Eski Hastane Caddelerinde yapılan plent-miks (PMT) çalışmalarını denetleyerek son durum hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı.

Asfaltlaması tek yönlü olarak biten Eski Hastane Caddesinde de denetleme ve incelemelerde bulunan Eşbaşkanlar, daha sonra cadde güzergâhındaki esnafları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında yurttaşlar, Eşbaşkanlara, yoğun ilgi gösterdi. Esnafların çay davetini kırmayan Eşbaşkanlar, esnaf ve yurttaşlarla birlikte oturarak uzun süre sohbet etti.