14/05/2018

Derik'de Grup Seksendört Artuklu'da Manuş Baba Hayranlarıyla Buluştu

Yaman, "Gençlerimiz için ne yapsak azdır"

Mardin Büyükşehir Belediyesi 2. Geleneksel 19 Mayıs Gençlik Festivali nedeniyle düzenlediği konserlere Derik ve Artuklu'da devam etti. Derik'te Grup Seksendört sahne alırken, Tarihi Mardin'de ise pop sanatçısı Manuş Baba hayranlarıyla buluştu. Her iki konserde de coşku tavan yaparken, konsere katılan binlerce vatandaş saatlece eğlendi.

Güzel şeyler oluyor

Mardin'de güzel şeylerin devam ettiğine dikkat çeken Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, "İlimizde her yönüyle değişim ve gelişim devam etmektedir. Yaşanabilir bir şehir için durmaksızın çalışmaktayız. Hemşehrilerimizin hak ettiği bir Mardin'i inşa etmenin yanı sıra gençlerimizin ve yeni neslin yaşamaktan mutlu olduğu bir şehrin var olmasını istiyoruz. Bu nedenle bir yıl içinde ilimize vizyon projeler uyguladık. Gençlerimiz de projelerimizi çizerken her zaman önceliklerimiz arasında yer aldı. Onları sesine kulak vererek birçok çalışma can buldu. Bunun yanı sıra gençlerimize özel bir hafta olan 19 Mayıs'ı da etkinlik ve konserlerimizle özel kıldık" dedi.

Konserlerle mutlu ediyoruz

İlçelerde düzenlediklerin konnserelere binlerce kişinin katıldığına dikkat çeken Yaman, "Gençlik festivali kapsamında birçok farklı programın yanı sıra pop müziğin sevilen 5 sanatçısını ilimizde ağırlıyoruz. Nusaybin ilçemizde Emre Aydın konserinin ardından Derik'te Grup Seksendört ve Artuklu merkezde ise Manuş Baba konseri düzenledik. Konserlerimize olan ilgi bizleri de mutlu etti. Bundan sonra da genç dostu çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.