03/12/2017

“mardinmasa” Engelli Vatandaşları Unutmadı

Yaman, “Engelli Vatandaşlarımız Her Zaman Önceliğimiz Olacak”

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman 03 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engeli vatandaşlar için etkinlikler düzenlediklerini belirtirken, “İlimizde “mardinmasa” ile engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek mutlu olmalarını da sağladık” dedi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi 03 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Bu kapsamda düzenlenen programların yanı sıra “mardinmasa” ekipleri de engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. “mardinmasa” engelli vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyerek notlarını aldı.

Dikkat çektik

Konu hakkında bilgi veren Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İlimizde engelli kardeşlerimizin mutlu olmaları için çaba veriyoruz” dedi. Bu kapsamda 03 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü de dolu dolu icra ettiklerine değinen Yaman, “Engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve onlara en güzel hediyenin sevgi olduğunu göstermek için Büyükşehir Belediyemiz bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. “mardinmasa” ekiplerimiz de bu bağlamda anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Engelli kardeşlerimizi evlerinde ziyaret eden ekiplerimiz onların mutlu olmasına katkı sağladılar” şeklinde konuştu.

Çalışmalar devam edecek

Yaman, “Ziyaretlerde engelli hemşehrilerimizin sorunları ve beklentileri de en hassas bir şekilde not edildi. Bizler bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Büyükşehir Belediye olarak bundan sonra da engelli dostu çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. yaptığımız tüm projelerde onları düşünmekle birlikte sosyal sorumluluk projelerimizde de engelli vatandaşlarımız önceliklerimiz arasında yer alacak” diyerek sözlerine son verdi.